Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kuhinja je prostor za druženje in če je postavljena tako, kot mora biti je tudi raj za vsakega kuharja in kuharico. Ker so vaše kuhinjske potrebe drugačne od sosedove, želite imeti več predalov in kuhinjo, ki bo narejena popolnoma po vašem okusu potrebujete kuhinjo izdelano po meri. Z izbiro kuhinje po meri poskrbimo, da bo vse na pravem mestu in prilagojeno vašim (velikim ali majhnim) življenjskim navadam.

NAJ SE OMARICE ODPIRAJO TAKO KOT SI ŽELITE

Naj bo skodelica za kavo na čimhitrejšem dosegu roke in naj se noben lonec tega sveta več ne podre, ko izvlečete pokrovko. Funkcionalnost, ki jo dosežemo s kuhinjo po meri se ne more primerjati z nobenim v naprej izdelanim modelom kuhinje, za piko na i, pa lahko tej funkcionalnosti dodamo različne detajle. Ni važno kako majhen ali velik je prostor, ki ste ga namenili za kuhinjo, s kuhinjo po meri uporabno izkoristimo vsak centimeter prostora. 

Udobje v kuhinji veliko šteje. Prihrani čas, optimizira pripravo hrane ter zmanjšuje »slabo voljo« pri čiščenju in organizaciji.

Pri izdelavi kuhinj blagovne znamke Lauden uporabljamo najkakovostnejše materiale priznanih proizvajalcev iz Evrope.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberi več.