Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 € 0

Storitve

Kuhinja je prostor za druženje in če je postavljena tako, kot mora biti je tudi raj za vsakega kuharja in kuharico. Ker so vaše kuhinjske potrebe drugačne od sosedove, želite imeti več predalov in kuhinjo, ki bo narejena popolnoma po vašem okusu potrebujete kuhinjo izdelano po meri.

Naj bo skodelica za kavo na čimhitrejšem dosegu roke in naj se noben lonec tega sveta več ne podre, ko izvlečete pokrovko. Funkcionalnost, ki jo dosežemo s kuhinjo po meri se ne more primerjati z nobenim v naprej izdelanim modelom kuhinje, za piko na i, pa lahko tej funkcionalnosti dodamo različne detajle.

Vsaka soba govori zgodbo zase. V eni se prhamo, v drugi spimo, v tretji se igramo. Z LAUDEN pohištvom po meri poskrbimo, da bo vsak prostor v vašem domu dovršen, funkcionalen in urejen. Da kar najbolje izkoristite vsak centimeter svojega doma vam izdelamo sobe in kopalniško popolnoma po meri.

Storitve

Nudimo vam tudi ostale storitve

Arhitektni biroji

Nabava in prodaja bele tehnike in vrhunskih korit

Montaža pohištva

Dostava

Proizvodnja pohištva

Izmere na domu ali v salonu

brezplačen izris

Rezervirajte si svoj termin za brezplačen izris v naši pisarni.

Storitve - LAUDEN pohištvo
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberi več.